Review: Foto op hout van FotoOpHoutStunter.nl

Review: Foto op hout van FotoOpHoutStunter.nl

23-04-2019 0 reacties

Een tijdje terug werd ik benaderd door FotoOpHoutStunter.nl of ik een foto op hout wilde ontvangen, zodat ik een review kon schrijven over hun product. Daar kon ik geen nee tegen zeggen! We zijn ongeveer een halfjaar geleden verhuisd en de muren zijn nog erg kaal. Ons interieur is een combinatie van verschillende soorten hout en donker grijs metaal. Dus een foto op hout zou er perfect bij passen.

FotoOpHoutStunter.nl bied een foto op hout goedkoop aan, want ze willen de goedkoopste zijn in Nederland. Je hebt keuze uit verschillende houtsoorten (vurenhout, multiplex, steigerhout en ayoushout), met of zonder whitewash en als je niet één foto kan kiezen kan je ook voor een fotocollage gaan. Verder hebben ze al 15 jaar ervaring, gratis verzending vanaf €48,- en als je bestelling niet goed is herdrukken ze hem gratis voor je.

Ervaring met de website

Ten eerste ziet de website er netjes,strak en overzichtelijk uit. Alles is makkelijk te vinden. Ik blijf een webdesigner van beroep dus dat is iets waar ik wel altijd naar kijk bij een webshop voordat ik iets bestel. Je krijgt een beter gevoel bij een webshop waaraan je kan zien dat ze tijd hebben besteed aan hun site.

Het bestellen was echt super simpel. Je upload de foto die je wilt en vervolgens ga je naar stap 1 waar je verschillende opties krijgt om de foto te personaliseren: uitsnede (vierkant, liggend of staand), houtsoort, positie van de planken en de verschillende formaten waar je uit kan kiezen. Staat je formaat er niet bij kan je ook kiezen voor een eigen formaat. Bij stap 2 kan je voor extra opties gaan: het ophangsysteem, je foto laten controleren of de geüploade foto wel geschikt is, whitewash behandeling en fotobewerking (zwart-wit, sepia of collage). Dan bij de laatste stap, stap 3, controleer je of het allemaal klopt en zie je ook een digitaal voorbeeld hoe die er ongeveer uit komt te zien. Ook zie je gelijk wat het zou gaan kosten (excl. verzendkosten). Klopt alles dan plaats je het product in je winkelwagen. Dan zijn het de stappen volgen voor het bestellen, zoals je contact- en adresgegevens en op welke manier je wilt betalen. En klaar ben je. Je bestelling is gedaan.

Mijn gekozen foto

Mijn gekozen foto

Na al mijn foto's te hebben uitgespit kwam ik op deze foto uit. Deze foto heb ik in 2018 gemaakt op de boot in Safaripark Beekse Bergen. De kleuren ervan passen goed bij de rest van ons interieur van de woonkamer.

Verzending

Verpakking FotoOpHoutStunter.nl

Ik heb mijn bestelling gedaan op woensdag 10 april en dinsdag 16 april was het al geleverd. Binnen 4 werkdagen. Echt een snelle levering! De doos zelf was bij aflevering wel lichtelijk beschadigd, maar het product zelf was nog helemaal intact. 

Resultaat

Resultaat foto op hout van FotoOpHoutStunter.nl

Foto op hout van FotoOpHoutStunter.nl detail

Foto op hout van FotoOpHoutStunter.nl detail

Foto op hout van FotoOpHoutStunter.nl

Eindoordeel

Ik ben er super blij mee! Het eindresultaat was veel beter dan ik had verwacht! De nerven van het hout zijn zichtbaar, maar dat vind ik juist een mooi effect geven. Het formaat (80 x 60 cm) past ook goed boven de bank. Moet wel even mijn stiefvader regelen om hem op te hangen. Haha. Die skills heb ik niet.

**Dit artikel bevat een gekregen product**

Love, Esly

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Esly Schoonen

Hoi en welkom op mijn blog! Op mijn blog zal ik over verschillende onderwerpen artikelen schrijven waar ik geïnteresseerd in ben.

Love, Esly