Heerlijk genieten van een mooie lente dag

Heerlijk genieten van een mooie lente dag

10-04-2019 0 reacties

Zondag was het een heerlijke lente dag en dan ga ik natuurlijk niet binnen zitten! Dus besloten Daniël en ik lekker naar een park te gaan om te wandelen, fotograferen en van het lekkere weer te genieten. Kon ik ook eindelijk mijn nieuwe lens uitproberen! De Canon EF-S 18-200mm IS F/3.5-5.6

We kozen ervoor om naar Park Merwestein in Dordrecht te gaan, omdat het niet al te ver was en Daniël en ik waren er beide nog nooit geweest. En wat is het een mooi park! Echt een aanrader om er een keer heen te gaan.

Het karakter van Park Merwestein wordt voornamelijk gevormd door grote grasvelden met grote, oude, en bijzondere solitaire bomen, afgewisseld met waterpartijen, fonteinen, speelplek, plantvakken, glooiende grindpaden en een dierenweide.

Zelf ben ik gek op het fotograferen van de natuur. Planten en dieren. Dus ik kon lekker me gang gaan. Het zijn te veel foto's om ze allemaal te laten zien, dus hierbij een kleine selectie van mijn favoriete foto's.

Park Merwestein Dordrecht (1)

Park Merwestein Dordrecht (2)

Park Merwestein Dordrecht (3)

Park Merwestein Dordrecht (4)

Park Merwestein Dordrecht (5)

Park Merwestein Dordrecht (6)

Park Merwestein Dordrecht (7)

Park Merwestein Dordrecht (8)

Park Merwestein Dordrecht (9)

Park Merwestein Dordrecht (10)

Love, Esly

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Esly Schoonen

Hoi en welkom op mijn blog! Op mijn blog zal ik over verschillende onderwerpen artikelen schrijven waar ik geïnteresseerd in ben.

Love, Esly